Kaustisen musiikkilukion Taiteiden yö 2023

Kaustisen musiikkilukiolla kesäajan päättymistä juhlistetaan Taiteiden yöllä perjantaina 27.10. klo 19-23. Tapahtuma on osa Kaustisella järjestettävää Taiteen päivää ja yksi lukuvuoden kohokohdista.

Taiteiden yö-juliste: Roosa Isokangas

Illan aikana koko talo soi! Monipuolista taidetta on luvassa kuudessa eri esiintymistilassa: Musiikkia, kuvataidetta, runoja sekä tanssia. Iltaan kannattaa varautua pienellä määrällä käteistä, sillä yleisöllä on mahdollisuus osallistua arpajaisiin ja samalla tukea opiskelijakunnan toimintaa. Illan aikana toimii myös kahvila, josta voi halutessaan ostaa virvokkeita sekä tuoreita, itse valmistettuja leivonnaisia. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan Kaustisen musiikkilukion Taiteiden yö 2023!