Kunnan teknisen toimen vuokra-asunnot opiskelijoille

Musiikkilukion opiskelija-asunnon hakeminen
Musiikkilukion opiskelija-asuntoa haetaan tänä vuonna sähköisellä kaavakkeella. Hakemuksen voit täyttää osoitteessa:
https://forms.office.com/e/ybQGS26qRR

Hakemus on toimitettava 17.7.2023 mennessä, mikäli haluat asumaan elokuussa. 17.7. mennessä jätetyt hakemukset opiskelija-asuntoihin käsitellään viikolla 29, jolloin tehdään huonejaot. Valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse samalla viikolla.

Pyrimme huomioimaan opiskelijoiden toiveet huoneita jakaessamme, mutta emme voi luvata, että voimme täyttää jokaisen hakijan toiveet.

Huoneita voi jäädä vapaaksi ja/tai vapautua, joten asuntoa voi hakea koko lukuvuoden ajan. Huoneisiin otetaan asukkaita 1.8.2023 alkaen. Asunnot on oltava tyhjänä lukuvuoden loputtua, emmekä vuokraa asuntoja kesän aikana.

Huomioittehan, että asunnot ovat yksityisasuntoja eikä kysymyksessä ole asuntola. Alueella ei näin ollen ole myöskään asuntolan valvojaa.

Lisätietoja:
Musiikkilukion opiskelija-asuntojen hakemus- ja vuokrasopimusasiat sekä kaikkien vuokrien laskutus: toimistosihteeri Roosa Salonen, roosa.salonen(at)kaustinen.fi puh. 040 6765 805.


Muiden kiinteistöjen vuokrasopimusasiat:
Kiinteistösihteeri Pasi Isokangas, asunto(at)rekipolska.fi puh. 040 5251 590

TIETOA MUSIIKKILUKION OPISKELIJA-ASUNNOISTA
Kaustisen musiikkilukiolla on kaksi opiskelija-asuntotaloa, A ja B. Talojen asunnot ovat 2-4 asukkaan soluja. Kokonaista asuntoa ei vuokrata vain yhdelle henkilölle, jotta kaikille voidaan parhaan mukaan mahdollistaa vuokrahuone.

Asuntojen huonekohtaiset vuokrahinnat 1.8.2023 alkaen:
A- ja B-talo: 200,00 euroa/kk/huone
Takuuvuokra A- ja B-talo: 200 €
Mikäli opiskelijat jakavat huoneen, maksavat he puolet huonekohtaisesta vuokrasta eli 100
€/kk ja takuuvuokrasta eli 100 €.

Huoneiden kalustukseen kuuluu runkopatjasänky (ei petauspatjaa), työpöytä, työpöydän tuoli ja vaatekaappi. Keittiössä ruokapöytä ja tuolit. Mikäli huone jaetaan, huoneessa on kaksi sänkyä.

Kaustisen kunnan tekninen toimi on vuokranantaja. Asukkaat tekevät vuokrasopimuksen teknisen toimen kanssa. Sopimus allekirjoitetaan sähköisesti (HUOM! sähköinen allekirjoitus vaatii vahvan tunnistautumisen (esim. verkkopankkitunnuksilla). Ilmoitathan mikäli teillä ei ole mahdollisuutta sähköiseen allekirjoittamiseen).

Vuokrasopimus tulee olla allekirjoitettuna sekä takuuvuokra maksettuna ennen asuntojen avainten luovutusta. Alaikäisen opiskelijan vuokrasopimuksen solmii opiskelijan huoltaja (sopimuksen tässä tilanteessa allekirjoittaa sekä huoltaja, että asukas). Alaikäinen opiskelija asuu huoneistossa huoltajan vastuulla.

Kiinteistöjen hoidosta vastaa kunnan tekninen toimi.
Opiskelija-asuntojen kiinteistönhoitaja Miika Känsäkoski, 
puh. 040 544 4820, sähköposti miika.kansakoski [at] kaustinen.fi.

KAUSTISEN KUNTA
Kappelintie 13
69600 KAUSTINEN
kaustisen.kunta(at)kaustinen.fi
www.kaustinen.fi