KAUSTISEN MUSIIKKILUKIOLLA VIETETÄÄN JÄLLEEN BÄNDIEN SUPERVIIKKOA

Kaustisen musiikkilukion aula soi tuttuun tapaan viimeisellä kouluviikolla. Kolmena iltana klo 18 järjestetään bändikonsertteja musiikkityylien ja teemojen muuttuessa.

Superviikon aloittaa tiistaina Rasmus Tammikin koostama ja ohjaama Jazz-ilta. Konsertissa kuullaan Hardbop-klassikoita mm. Herbie Hancockilta ja Lee Morganilta, sekä suomalaista jazzia Aili Ikoselta. Erilaisten jazzbändi kokoonpanojen lisäksi illan aikana kuullaan harvinaisempaa Bassoduoa.  

Keskiviikkona musiikin nälkäisille on vuorossa bändien maraton-ilta, jossa esiintyy sekä omia että ohjattuja kokoonpanoja. Tyylien kirjo on runsas tänäkin vuonna, kun musiikkilukion pop-, gospel-, iskelmä-, rock- ja heavybändit esittäytyvät. Lavalla nähdään mm. Tunkkaset rotat, Hirmuliskojen yö ja Tanssiyhtye Siperia. Ohjaajina ovat toimineet Mika Jämsä, Samuel Lindell, Väinö Pietilä, Juha-Matti Rautiainen sekä Rasmus Tammik. 

Superviikon päättää itseoikeutetusti perinteinen abikonsertti torstaina. Tulevat ylioppilaat ovat itse organisoineet ja järjestäneet illan ohjelman. Hyvin usein illan kulku on ollut tarkoin varjeltu salaisuus, tälläkin kertaa on tihkunut vain tämän verran: ”Abiturientit soittavat uskomattomalla intohimolla kuin viimeistä päivää, vaikka päivä on kolmanneksi viimeinen. Genrejä on niin laidasta laitaan, että ei ikuna ennen”. Jäämme jännityksellä odottamaan!

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja vastaanottamaan kesä kanssamme!