SIBELIUS-LUKION SINFONIAORKESTERI VIERAILEE KAUSTISELLA

Sibelius-lukion sinfoniaorkesteri esiintyy Kaustisen Kansantaiteenkeskuksen Kaustinen-salissa tiistaina 16.5 klo 19. Ohjelmassa on mm. Sibeliusta, Rautavaaraa, Larssonia ja Schumannia. Sibelius-lukion sinfoniaorkesteri on yksi maamme harvoja koulussa toimivia täysimittaisia sinfoniaorkestereita ja sen riveistä on noussut useita klassisen musiikin huippunimiä, kuten Marko Ylönen ja Minna Pensola. Orkesteri on vieraillut myös ahkerasti ulkomailla ja tehnyt yhteistyötä ulkomaisten opiskelijaorkestereiden kanssa. 

Solisteina Kaustisen konsertissa ovat: Fanni Piri, viulu, Oskari Matinlassi, pasuuna ja Felix Sorainen, piano. Orkesteria konsertissa johtaa maineikas suomalainen kapellimestari Juhani Lamminmäki. 

Konsertti alkaa Kaustisen musiikkilukion kansanmusiikkiryhmien introlla Kansantaiteenkeskuksen aulassa Ville Ojasen johdolla. Konserttiin on vapaa pääsy.