Tulossa kevätlukukauden ensimmäinen bändikonsertti!

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta illasta Kaustisen musiikkilukion aulaan, jossa useat musiikkilukion ohjatut bändit astuvat lavalle yhteisessä konsertissa. Musiikkilukion musiikinopettajat Mika Jämsä, Väinö Pietilä, Juha-Matti Rautiainen ja Rasmus Tammik ovat luotsanneet bändinsä kevätlukukauden ensimmäiseen bändikonserttiin, jossa yhdistyy useat musiikin eri tyylilajit, kuten jazz, metalli, pop, suomi rock ja hard rock, tarjoten musiikkia jokaiseen makuun. Konsertissa Jazzrasser esittelee lumoavaa jazzin eleganssia sekä improvisaatiota. Raskaamman musiikin ystävät pääsevät nauttimaan Ghostin tuotannosta Unknown Monday- sekä Rotat-yhtyeiden esittämänä,  eikä kotimaisen rockin ystäviäkään unohdeta!

Ohjattujen bändien bändikonsertti torstaina 22.2. 2024 klo 18 musiikkilukion aulassa. Vapaa pääsy.