TUNTEELLINEN KONE on Kaustisen musiikkilukion kevään 2024 koko perheen jukebox-musikaali

Tunteellinen kone jukebox-musikaalin mainosjulisteen on tehnyt ChatGPT 4.0.

Mitä tapahtuu, kun kaksi maailmaa kohtaavat? Rakkautta ja rock ‘n rollia!  

Tunteellinen kone on musikaali monimutkaisista suhteista ja vielä monimutkaisimmista tunteista. Professori-isän epäonnistunut tekoälykokeilu ja hänen seitsemän tyttärensä sekoilut vievät värikkäät hahmot kohti tapahtumarikasta ketjua, joka tempaisee kaikenikäisen yleisön mukaan kaikille tutuilla suomalaisilla biiseillä, kuten “Levoton tyttö” ja “Tytöt ei soita kitaraa”.   

Koko perheen jukebox-musikaalissa kuullaan musiikkia uudelleen sovitettuna muun muassa Apulannalta, Anssi Kelalta, Anna Puulta, Juha Tapiolta ja Paula Vesalalta. Kaustisen musiikkilukion kevään 2024 musikaalin on käsikirjoittanut Hanna Suutela ja musiikkidramaturgina sekä sovittajana on toiminut Matti Suomela. Parivaljakko on tuttu Kaustisen musiikkilukiolle jo lähes kymmenen vuoden takaa, kun musikaali Nahkatakkinen tyttö esitettiin Kansantaiteenkeskuksessa. Useamman vuoden jälkeen musiikkiteatterin ohjaajaksi palaa Aku-Petteri Pahkamäki ja musiikin ohjauksesta vastaavat tuttuun tapaan Mari Sillanpää ja Rasmus Tammik. Koreografeina toimivat Salla-Maria Kuoppala ja Salla Valo. 

Musikaalissa on mukana noin seitsemänkymmentä opiskelijaa ja työryhmä vastaa näyttelijän työn ja musiikin lisäksi niin lavastuksesta, maskeerauksesta kuin puvustuksestakin. Päärooleissa nähdään Roni Varila, Helmi Hietala ja Venla Kivioja. 

Esitykset ovat Kansantaiteenkeskuksessa huhtikuun lopulla.

La 20.4. Ensi-ilta klo 16

Ma 22.4. klo 19

Ti 23.4. klo 19

Ke 24.4. klo 19

To 25.4. klo 12 ja 19

Pe 26.4. klo 19

Liput 25€/ 10€ (lapset alle 16v.) Hinnat sisältävät palvelumaksun sekä käsiohjelman.

Osta liput täältä

Tai QR-koodilla