Musiikkilukio vastaanotti arvokkaan soitinlahjoituksen

Musiikinopettajat Markus Luomala (vas.) ja Ville Ojanen iloitsevat lahjoituksesta.
kuva: Nea Luomala

Lahjoituksen vastaanottaneet musiikinopettajat Markus Luomala ja Ville Ojanen ovat hyvillä mielin ja kiitollisia lahjoituksesta. Lahjoittaja, joka ei halua nimeään julkisuuteen, tukee arvokkaalla tavalla opiskelijoiden musiikkiopintojen monipuolisuutta. Musiikkilukion hyvässä huolenpidossa asuu nyt hienoja soittimia, kokonainen jousikvartettiperhe, johon kuuluu kaksi viulua, alttoviulu ja sello. Opiskelijat saavat käyttöönsä huippukuntoisia soittimia, mikä innostaa kokeilemaan erilaisia jousisoittimia soittoinnostuksen sytyttämiseksi. Kaustisen vahvan jousisoitinperinteen tietäen lahjoitetut soittimet tulevat tarpeeseen ja käyttöön.

Koulumme kiittää sydämellisesti lahjoittajaa hienoista soittimista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *