KAUSTISEN MUSIIKKILUKION KEVÄÄN 2023 MUSIKAALI ON GREASE

Tästä pääset lipunmyyntiin.

Ryhmätilaukset sekä varaukset voi tehdä suoraan lippu.fi:n puhelinpalveluun 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm)

Kaustisen musiikkilukiolla on käynyt kuhina elokuusta lähtien, kun hittimusikaali Greasen harjoitukset alkoivat. Teos on suuri ponnistus musiikkilukiolta, tuotannossa on mukana yli viisikymmentä opiskelijaa. Musikaalin on käsikirjoittanut, sanoittanut ja säveltänyt Jim Jacobs ja Warren Casey, suomennos on Mikko Koivusalon. Ohjaajana toimii Tanja Kupiainen ja hänen aisapareinaan koreografit Salla-Maria Kuoppala ja Salla Valo.

1950-luvulle sijoittuva musikaali kertoo jengielämästä, rakkaudesta, ihastumisesta ja nuorten kasvusta kohti aikuisuutta. Kaustisen musiikkilukion versio on aikansa kuva näistä teemoista. Vaikka teksti kertoo 1950-luvusta, on sillä kosketuspintaa myös nykypäivään. Nuoret kipuilevat samantyyppisten asioiden kanssa, vaikka ilmaisukeinot ovatkin erilaisia. Päärooleissa säteilevänä Sandyna nähdään Kirsikka Jatkola ja charmikkaan Dannyn roolissa Viljami Timonen.

Näyttelijätyön ja musiikin harjoittelun lisäksi opiskelijat pääsevät toteuttamaan itseään tuotannollisellakin puolella. Opiskelijat ovat jakautuneet eri tiimeihin, joiden vastuulla on puvustus, lavastus ja koreografia. Myös tiimit ovat aloittaneet jo toimintansa.

Kaustisen musiikkilukion esityksessä on luvassa takuuvarmasti lavan täydeltä nuorta energiaa, musiikillista ilotulitusta, hittiä hitin perään. Musiikista vastaa 6-henkinen opiskelijoista koostuva teatteriorkesteri. Musiikin ohjauksesta vastaavat Mari Sillanpää ja Rasmus Tammik. 

Esitykset ovat Kaustisen Kansantaiteenkeskuksen Kaustinen-salissa huhtikuussa 2023. Esityksiä on yhteensä kuusi. Liput tulevat myyntiin marraskuun aikana ja niitä myy lippu.fi.