Tulossa bändien superviikko 31.5.-2.6.2022

Uuden musiikkilukion aulassa järjestetään viimeisen kouluviikon aikana bändien superviikko. Silloin aula soi kolmena iltana peräkkäin.

Tiistai- iltana klo 18  alkaen kuullaan Rasmus Tammikin ohjaamia jazz- kokoonpanoja, jotka esittävät sekä kotimaista että ulkomaista jazzia. Mukana on myös opiskelijan oma jazzsävellys. Rytmiryhmän lisäksi kokoonpanoissa kuullaan myös puhaltajia ja laulajia. Illan juontaa lukion toisen vuosikurssin opiskelija Eelis Uusivirta. 

Keskiviikkoillan aikana kaikki mahdolliset rytmimusiikin genret kajahtavat ilmoille, kun lukiolaisten omat sekä ohjatut bändit esiintyvät massiivisessa maratonkonsertissa. Illan aikana kuullaan kotimaista ja ulkomaista rokkia, poppia ja heviä, iskelmämusiikkia unohtamatta. Bändien ohjaajina ovat toimineet Mika Jämsä, Oskari Paakki ja Juha-Matti Rautiainen.

Superviikon päättää itseoikeutetusti perinteinen abikonsertti torstaina. Tulevat ylioppilaat ovat itse organisoineet ja järjestäneet illan ohjelman. Paljon sen sisällöstä ei ole ulospäin vielä tihkunut, yllätyksellisyys on aina kuulunut tähän iltaan. Konsertti on monelle opiskelijalle viimeinen esiintyminen oppilaitoksessamme, joten luvassa on taatusti tunteikasta menoa. 

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja vastaanottamaan kesä kanssamme!