MUSIIKINOPETTAJAT!

Tutustumispäivä Kaustisen musiikkilukion opetustoimintaan tiistaina 17.11.2020 klo 9-15.

Kaustisen musiikkilukio tarjoaa musiikinopettajille mahdollisuuden tutustua opetustoimintaansa, joka sisältää mm. yksilöopetusta, pienryhmäopetusta, bändisoittoa ja kansanmusiikkiopetusta. Tutustuminen liittyy Kaustisen musiikkilukion valtakunnalliseen musiikin kehittämistehtävään, LUMOKE-hankkeeseen. Ilmoittautumiset 6.11.2020 mennessä ville.ojanen@musiikkilukio.fi

Mukaan pääsee 15 ensimmäistä ilmoittautunutta ja osallistujille tarjotaan kouluruokailu. Tavataan turvavälit ja muut turvallisuusohjeet huomioiden. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen ja laaja-alaiseen musiikin opetukseen Kaustisella!

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *