YHTEISHAKU 23.2.-23.3.2021

Miksi kannattaa hakea Kaustisen musiikkilukioon opiskelemaan? Syitä on moniakin, mutta tässä muutama:

* Uusi koulu – moderni oppimisympäristö! Monipuoliset musiikin opetustilat. Ajantasaiset yleisopetustilat. Hiljaisen työn tilat opiskelijoille. Opiskelijakunnalla omat tilat.

*Tarjoamme laajan ja laadukkaan yleissivistyksen

* Ilmaiset oppikirjat ja lukiolaiskannettava.

* Opinto-ohjelmassa muun muassa ohjelmointia, biokemiaa, eräretkeilyä

* Musiikin opinnoissa Suomen pisimmät instrumenttitunnit ja laaja soitinvalikoima.

Musiikin opetuksessa valtakunnallinen LUMOKE-hanke, www.lumoke.fi. Koulutamme suomalaisia musiikinopettajiakin.

* Valittavana lähiopetuksessa kieliä: saksa, ranska, venäjä

* Yhdistelmäopiskelumahdollisuus. Hevosammattilukio yhteistyössä Kaustisen Raviopiston kanssa. Valittavana poniravilukio- tai ratsastuslukiomahdollisuus.

* Hygieniapassin suoritusmahdollisuus

* Tulossa: Vuosi yrittäjänä -opintokokonaisuus

* Aikuislukiomahdollisuus

* Jokaisella opiskelijalla oman näköisensä, räätälöity lukujärjestys

* Vahva yhteisöllisyys – koko koulu ohjaa! Kaikki pidetään mukana.

* Paljon erilaisia tapahtumia ja konsertteja – monipuolinen talo, jossa jokaiselle jotakin

* ”Hauska koulu!” – opiskelijan kommentti.

* Asunto-asiat järjestyvät opiskelijoiden vuokra-asuntojen tai yksityisten vuokranantajien kautta. Opiskelijoiden vuokra-asunnot, ota yhteyttä kiinteistösihteeri Pasi Isokangas 040 525 1590, asunto(at)rekipolska.fi