LUMOKE

LUMOKE eli lukioiden musiikinopetuksen kehittämishanke tulee hyvin tutuksi tällä videolla. Meidän lukio on vahvasti mukana tässä valtakunnallisessa kehittämistehtävässä.

Koko koulun pieni etäkevätjuhlahetki

Vaikka lakkiaisemme siirrettiin keväältä 28.8. pidettäväksi juhlaksi, niin koko koulun yhteisessä juhlahetkessä la 5.6. klo 10 youtube-kanavaltamme kajahtaa suoratoistona kevätfanfaari uusien ylioppilaittemme, opiskelijoittemme, opettajiemme ja kesän kunniaksi! Etäkevätjuhlahetken myötä haluamme toivottaa kaikille lämmintä, aurinkoista ja virkistävää kesää!

Kaustisen musiikkilukion etäkevätjuhlahetki suoratoistona la 5.6. klo 10

Keväinen bändikonsertti

Tulossa keväinen bändikonsertti Kaustisen musiikkilukion YouTubessa! Ohjatut bändit esittävät musiikkia jazzista heviin.

Bändikonsertti kuultavissa ja katsottavissa ensiesityksenä 30.4. klo 19.

Kannattaako kansanmusiikista kiinnostuneen tulla opiskelemaan Kaustisen musiikkilukioon?

Kyllä kannattaa!

Kansanmusiikkia ja viulua opettava musiikinopettajamme Ville Ojanen on yksi kevään Etno-Emma ehdokkaista albumillaan V. V on Villen mukaan kaustislaiseen kansanmusiikkiperinteeseen lujasti nojaava, kunnon kansanmusiikkilevy. Villen kanssa kansanmusiikkista kiinnostuneet opiskelijat saavat innostavaa opetusta!

Folkrock -kokoonpano lavalla Taiteiden yössä 23.10.2020 (Kuva Selma Närkki)

Villen ohjaamaa Folkrock -kokoonpanoa pääsee kuulemaan esimerkiksi Kamarimusiikkiviikon 2021 Musiikkilukion illan konserttitallenteen illan viimeisistä esityksistä.