joomla social share plugin

Musiikkilukion tuki ry on vanhempainyhdistys, joka tukee musiikkilukion opiskelijoiden vapaa-aikatoimintaa ja hyvinvointia. Yhdistys on mukana esimerkiksi jokavuotisen musiikkiteatterin toiminnassa sekä muissa projekteissa. joita se tukee taloudellisesti ja talkootöin. Yhdistys jakaa stipendejä ja tukee oppilaskunnan toimintaa.

Yhdistys rahoittaa toimintaansa arpajaisin, tukimaksuin ja jäsenmaksuin. Tärkeä rahoitusmuoto on ilmoitusmyynti musiikkiteatterin käsiohjelmaan.

Jäsenmaksun suuruus on 10 euroa/vuosi, 20 euroa/3 vuotta ja 40 euroa/ainaisjäsen.
Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksen tilille Kaustisen Osuuspankkiin FI4551240420004020.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, ota yhteyttä hallituksen jäseniin.
Tulostettava infokirje

Hallituksen kokoonpano vuosina 2018-19:

Heikkinen Hilkka, hilkka.heikkinen(at)kpedu.fi
Jylhä Hanne, hanne.jylha(at)halsua.fi
Koivisto Ari, rahastonhoitaja, ari.koivisto(at)halsua.fi
Läspä Kirsi, k.m.laspa(at)gmail.com
Pajukangas Soile, soile.pajukangas(at)netti.fi
Riihimäki Satu, satu.riihimaki(at)halsua.fi

Salomaa-Uusitalo Ilona, lukion edustaja, ilona.salomaa-uusitalo(at)kaustinen.fi
Linna Suvi, oppilaskunnan edustaja, subitius(at)gmail.com
Hietaniemi Leena, lukion tiedottaja, leena.hietaniemi(at)kaustinen.fi

Rehtori

Opinto-ohjaaja, erityisopetus, korkeakouluopinnoista vastaava
Eliisa Koivukoski
Marjaana Rahkola virkavapaalla 31.1.2019 saakka.