joomla social share plugin

KAUSTISEN MUSIIKKILUKION PERUSTEHTÄVÄ

• tarjota opiskelijalle laadukas oppimisympäristö yksilöllisiin yleis- ja musiikkipainotteisiin lukio-opintoihin

• olla henkilökunnalle innostava ja palkitseva työyhteisö asiantuntijuuden jakamiseen ja edistämiseen ja

• kouluttaa yhteiskunnalle tulevaisuuden tekijöitä globaaliin maailmaan.

LUPAUS OPISKELIJALLE

1. Oppimaan oppimisen taidot

Opiskelija omaksuu monipuolisia oppimisen menetelmiä, oppii arvioimaan omaa osaamistaan ja säilyttää opiskelumotivaation.

1. Laaja yleissivistys, jatko-opintokelpoisuus ja elämässä selviämisen taitoja

Opiskelija saa laajan yleissivistyksen jatko-opintojensa pohjaksi, kasvaa tasapainoiseksi, vastuuntuntoiseksi, suvaitsevaksi, aloitekykyiseksi ja päämäärätietoiseksi yhteiskunnan jäseneksi.

1. Musiikkielämyksiä ja tavoitteellista musiikin opiskelua

Opiskelija saa monipuolisia musiikkielämyksiä tuottaen ja kokien. Opiskelija voi lukioaikana lukio-opintojen ohella jatkaa tavoitteellista musiikin opiskelua sekä suorittaa ammatillisia musiikkiopintoja.

VISIO 2018

• toiminta-alueensa vetovoimaisin lukio, jonka opiskelijamäärä on yli 200

• oppilaitosvertailussa vertailuryhmänsä parhaan neljänneksen joukossa

• alumniensa ja yhteistyökumppaneidensa arvostama

• kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Rehtori

Opinto-ohjaaja, erityisopetus, korkeakouluopinnoista vastaava
Eliisa Koivukoski
Marjaana Rahkola virkavapaalla 31.1.2019 saakka.